Teknik Servis Yönetim Yazılımı V2

Teknik Servis Yönetim Yazılımı teknik servis hizmeti veren tüm işletmeler için servis bilgilerini ve gelen cihazların takibini kolayca yapabileceğiniz, müşterilerin kaydını ve bakiye hareketlerini tutabileceğiniz, alış satış faturaları ve gelir gider kartarıyla birlikte ön muhasebe kayıtlarını tutabileceğiniz online bir programdır.

 

Firmanıza gelen servis taleplerini tuttuğunuz kayıtlar ile kolayca takip edebilir ve geçmişe dönük sorgulamalar yapabilirsiniz. Sms ve email entegrasyonu müşterileriniz ile iletişim kurmanızı kolaylaştırır. Gelen servisi görev ataması ile ilgili personele yönlendirme yapmanızı sağlar.

Sunduğu raporlama seçenekleri ile firmanız için kar zarar, cari hareketleri, stok hareketleri gibi çıktılar alabilirsiniz.

 

Yazılım web tabanlı çalıştığı için bilgisayar, tablet, telefon gibi tarayıcı desteği sunan tüm cihazlardan erişilebilir. Bu özelliği ile yazılım her cihaza ayrı kurulum gerektirmez.

 

Yazılımı incele : Teknik Servis Yönetim Yazılımı V2

Kullanıcı adı : admin

Şifre : 123456 

 

Teknik Özellikler

  • Sistem Gereksinimleri : PHP (5-7) + MYSQL + Mod_rewrite / IonCube / Linux sunucu tavsiye edilir

  • Otomatik Yedek Alma : Veritabanı yedeğiniz günlük olarak kaydedilir

  • Servis Kayıtları : Yeni servis ekleme, düzenleme , personel atama , cihaz atama gibi seçeneklerle yönetilebilir servis kayıtları.

  • Detaylı Servis Kaydı Arama : Girilen bilgilere göre fiş no, servis no gibi detaylı arama seçenekleri ile istenilen kayıtları listeleyebilme.

  • Müşteri Paneli : Müşteriler panel üzerinden cihazıyla ilgili son bilgilere ulaşabilirler.

  • Cari Kayıtları : İstenilen sayıda cari kaydı eklenebilir, bakiye bilgileri ile beraber girilen filtreye göre listelenebilir.

  • Stok Hareketleri : Kayıtta olan her stoğun geçmiş hareketlerini görebilir, stoklarda düzenleme, ekleme, silme işlemlerini yapabilirsiniz.

  • Kasa Takibi : Tahsilat ve ödeme bilgilerini girerek isterseniz kasa takibi yapabilirsiniz.Girilen bilgilere göre arama yapabilirsiniz.

  • Alım - Satım / Fatura İşlemleri : Seçilen cariye alış ve satış faturaları ekleyerek, seçilen stokların alım ve satış işlemleri yapılabilir.

  • Gelir Gider Ekleme : Açılan kartlara göre günlük masraf ve gelirleri ekleyebilme özelliği.

  • Veresiye Defteri : Alacak ve verecek bilgilerini detaylı olarak takip edebilirsiniz.

  • Personel Yönetimi : Sisteme istenilen sayıda personel ekleyebilir, bunlara kullanıcı adı ve şifre belirleyerek kendi işelmlerini yapmalarını sağlayabilirsiniz.

  • Yetkilendirme Sistemi : Detaylı yetki sistemi ile sistemdeki kullanıcılara izin verilecek işlemleri seçebilirsiniz.

  • Hatırlatmalar : İleri tarihte yapılacak işlemlere hatırlatma ekleyerek zamanı gelince bildirim alabilirsiniz.

  • Bildirimler : Yeni eklenen servis kayıtları, mesajlara ait bildirimleri alarak sistemi takip etmeniz kolaylaşır.

  • Sistem İçi Mesajlaşma : Personeller birbirlerine mesaj gönderebilir, mesaj alabilirler.Dilerseniz toplu olarak diğer personellere mesaj gönderebilirsiniz.

  • Email Entegrasyonu : Mail bilgilerinizi kullanarak ister tek ister toplu olarak seçilen carilere özel veya şablondan hazır mesajlar göndrebilirsiniz.

  • Sms Entegrasyonu : İster tek ister toplu olarak seçilen carilere özel veya şablondan hazır sms mesajları göndrebilirsiniz.

  • İçe / Dışa Aktarma : Carilerinizi, stoklarınızı ve servis kayıtlarınızı istenilen düzende dışa excel dosyası olarak aktarabilir ve excel dosyanızdan bilgileri içe aktarabilirsiniz.

  • Raporlama : Kar zarar, kasa , servis yoğunluğu vb. kayıtlarınızı seçilen tarihlere göre raporlarını alarak özet sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

 

Yazılımı incele : Teknik Servis Yönetim Yazılımı V2

Yorum gönder
Yorumlar (17)
08 Nisan 2024
M D

Merhaba severek kullanıyorum fakat kapanmış ve açık servis formlarını filtreleyemiyoruz. Filtrelere faturalandırılmış ve faturalandırılmamış diye 1 tik eklerseniz hayatimiz acayip kolaylasır :)

26 Haziran 2023
ahmet

Hangi sms ile entegrasyonunuz var acaba

05 Haziran 2023
Turgut DEMİREL

Zekice yazılmış harika bir program. Yeni almış olmama rağmen çok memnun kaldım

23 Mayıs 2023
ihsan karayiğit

4 yıldır kullanıyorum kolaya kullanım ve yine online heryerden ulasabileceğim bir arayüz ve müsterilerim hep var veri kaybı hiç yaşamadım çok memnunum çok başarılı 10 üzerinde 10 teşekürler Kesinlikle Tavsiye Ederim.

24 Ağustos 2022
oguz

Fiyat Bedava Arkadaşlar. Ben Uzun Yıllar sonunda aldım aktif kullanıyorum. Çok Başarılı. Kesinlikle Tavsiye Ederim. Bir Kere Alıyorsunuz.. Gerçekten uygun.. Referans OATEKNİK, HypersMeta LLC, Oğuz AY 0549 437 47 37

13 Ekim 2021
Umut S. Çeliker

Mesut Bey; işinin ehli, sabırlı ve hızlı bir şekilde isteklerinize cevap veren biri. Yeter ki ne istediğinizi bilin. 1 seneyi aşkın bir süredir yine kendisinin bizim isteklerimiz doğrultusunda modifiye etmiş olduğu Teknik Servis Yönetim Yazılımı V2 yi kullanıyoruz. Yazılım gayet kararlı ve isteklerimize cevap veriyor. Eğer web tabanlı bir php yazılım arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz! Mesut Bey tüm emekleriniz için teşekkür ediyoruz.

21 Aralık 2019
Çağrı

Merhaba, bayi giriş ile bayiler sisteme kendileri arızalı ürün girebilmesi mümkün müdür? Fiyat bilgisi almak isterim.

20 Temmuz 2019
Enver Çetin

Merhabalar iyi çalışmalar ödemeyi kredi kartı ile alabiliyor miyiz

11 Haziran 2019
alper eşkin

GERÇEKTEN MÜKEMMEL

10 Haziran 2019
FERİT

Merhaba program süper olmuş ve kullanmaktayım bir kaç ekleme yapılırsa ve farklı kişilerden farklı istekler eklenirse gittikçe gelişeçektir. 1 irsaliye ile ürün giriş ve çıkış işlemleri servis yazılımı ile entegre çalışması 2 elektronik ortamda kargo şirketleri gibi imza attırılması ve android olarak geliştirilmesi 3 yedek parça stok kontrolünün biraz daha geliştirilmesi 4 barkod okuyucu entegre edilip serino kayıtlarının elektronik ortamda kayıt yapılması

26 Nisan 2019
Gökhan

İnceledim ve kısa zamanda satın almayı düşünüyorum. Online olarak müşterilerin teknik servise gönderebilecekleri bir form olsa çok daha iyi olabilir. Emeğinize sağlık

22 Şubat 2018
Hazet

Bende resimler achilmiyor. Nasil yardimci ola bilersiz?

28 Ocak 2018
şahin kurt

dil desteği var mı acaba ? yada entegre etmemiz mümkün mü?

20 Nisan 2017
burak turan

6 ay kadar oldu Satın alalı. Ne kadar tşkkür etsem azdır. İş takibi hesaplar herşey yoluna girdi.Zaten servis ve teknik destek konusunda sıkıntı yok.Fiyatı gerçekten çok ucuz bu yazılımın daha fazla ederi var bence. Referas isterseniz: 05314060276

15 Mart 2017
Tuncer

Uygulama gerçekten çok güzel ama fiyatı çok ucuz geldi bana. 2000 lira olsa almayı düşünürdüm. Piyasadaki diğer arkadaşlara haksızlık yapıldığını ve haksız rekabet yaratıldığını düşünüyorum.

23 Aralık 2016
bekir çoban

bu script güzel ve kullanışlı fiyatı uygun olsa hemen alırım şuan v1 i kullanıyorum

16 Ekim 2016
RAMAZAN ALPAY

bana fiyat biraz yüksek geldi